Når tilliten svekkes

Har alt for mange ganger valgt å stole på mennesker jeg i første omgang aldri burde stolet på. Hvorfor jeg stadig må være så dum og velge feil omgangskrets vet jeg ikke. Jeg vet bare at min tillit til alle er veldig svekket. Svekket fordi at alt jeg har sagt til mine venner - i hvert fall mye av det - har gått videre til alle andre rundt meg. Jeg sitter her med tusen tanker og depresjonen står på som verst for øyeblikket. Jeg føler jeg har ingen å snakke med. Ingen som forstår - bare som vil lytte - og det har jeg jo ikke så god erfaring med. Jeg fant en person jeg følte jeg kunne stole hundre prosent på - så viste det seg tvert om å bli til en person jeg dagligdags ikke snakker med. Jeg er så skuffet. Sviket har aldri føltes så tungt før. Lyset i enden har aldri virket så uendelig langt. Den eneste utveien min sånn jeg ser det nå - er å forsvinne. Det er jo ikke en tanke som jeg blir stolt av å tenke på, men jeg føler det er eneste måte jeg kan komme meg videre fra dette på. 

Det er en ting jeg vet helt sikkert. Det er få jeg noen sinne kommer til å stole på igjen etter dette. Det kommer i tilfelle til å ta lang tid å bygge opp et sånt forhold mellom meg og en annen!

 

... så får vi bare håpe at jeg overlever denne depresjonen - også.....

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mitt navn er Patrick Fagervoll, og jeg er 19 år gammel. Bor i min egen leilighet med to små nurk. Pomeranian og Dvergpincher. Her deler jeg alt fra personlige tanker til interiør!  

  • hits